Over ons

READ werd in 1980 opgericht als familiebedrijf, en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, dat stands en interieurs levert in Nederland, en in de rest van Europa.

READ valt onder een fullservice standbouw bedrijf, wat betekent dat voor u? Dat wij alles kunnen en doen, van een concept, tot aan realisatie. READ beschikt over een ontwerpafdeling, machinale houtbewerkings werkplaats, spuit,- en verfkabine, en een opslag, allemaal onder één dak. Naast dat, leveren wij dit allemaal met onze eigen transport middelen.

Omdat wij over deze capaciteiten beschikken, kunnen wij daarom zeer snel en gericht uw wensen en ideeën realiseren in een geheel modulelaire stand of interieur.

Sinds 2010 is READ gevestigd in het huidige pand, aan de Ambachtweg 19a in Mierlo. Ook voor tentoonstellingen, decorbouw, interieurbouw of andere evenementen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn een sterk team, die erg nauwkeurig, resultaatgericht, flexibel, en erg servicegericht zijn. Tevens verbinden wij hieraan een erg goede prijs / kwaliteit verhouding.